Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Andrzej Musiewicz (7913 niezalogowanych)
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Wkleiłam już dzisiaj dla siebie w kąciku....to teraz wkleję dla Ciebie Wojo jakąś szantę tutaj....jak kiedyś zajrzysz...to sobie posłuchasz.......i popatrzysz , hi,hi,hi....

Dobranoc......Ahoj.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Wojtek Koltuniuk
(WOJO73)
Nowicjusz
Hejka wszystkim!!! Gdy w ostatnie wakacje bylismy na mazurach to własnie w Sztynorcie pierwszy raz słyszałem tę piosenkę!! Ale to był czad, zwłaszcza, że z tymi pijakami spędziliśmy upojne przedpołudnie i popołudnie ale goście są czad

zwłaszcza kochany Mesol, człowiek dusza po prostu. Dla wszystkich kawał klimatu mazurskiego!
(zwłaszcza dla wilka..)
Ahoj wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(Kerimek)
Stały Bywalec
Jedna z moich ulubionych shant eh dawne czasy chetnie bym sie wybral na taki rejs z Mamer przez Mikolajki do Rucianego Nida i zachaczyl przy okazji Czarcia wyspe na Śniardwach

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Wojtek Koltuniuk
(WOJO73)
Nowicjusz
Popływamy?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Ahoj Wojo....jasne że popływamy.....tylko wyzdrowieję....bo nawet mnie ,,Wilka Morskiego,, dopadła choroba......

Ale posłuchaj moje ukochane.....Rapalje......chociaż tyle mogę napisać dzisiaj.....popatrzeć też na mojego przystojniaka....grającego na skrzypkach.....

Dobranoc....moim zapchanym....zakichanym nosem......nie martw się nie zarażę Cię.....

Ale jak już jestem....to posłuchaj jeszcze ze mną tej piosenki....i zatańcz...może wyzdrowieje szybciej...

Pa....pa....z nosa mi kapie......uuuuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Wojtek Koltuniuk
(WOJO73)
Nowicjusz
Dobry wieczór
Rapalje - po prostu genialne, do tej pory nie byłem świadomy istnienia takiej fajnej grupy. Od dzisiaj jestem ich fanem. I nie zapomnę od kogo się o nich dowiedziałem
Mam nadzieje że juz Ci lepiej, ja tymczasem znajdę sobie inne ich kawałki. Miłego wieczorku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
WOJO73 napisał:
Dobry wieczór
Rapalje - po prostu genialne, do tej pory nie byłem świadomy istnienia takiej fajnej grupy. Od dzisiaj jestem ich fanem. I nie zapomnę od kogo się o nich dowiedziałem
Mam nadzieje że juz Ci lepiej, ja tymczasem znajdę sobie inne ich kawałki. Miłego wieczorku

Również miłego......z Rapalje......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Dobry wieczór.....
Cześć Wojo.....Rapalje znasz już na pamięć.........to dzisiaj z innej beczki.....

Ładnego....miłego.....słonecznego wieczoru....(a co,... też tak może być )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Ahoj.....to akurat potrafię zagrać i zaśpiewać......ucz się ...ucz Wojo.........gdzieś między palcami sennie płynie czas.....

A to już większość zna na forum....myślę, że Ty już też poznałeś........bo to jest coś....na co mogę patrzeć....i patrzeć....jak obłąkana....tak jak moja mama....bez opamiętania.......

Pa, pa..........Dobranoc......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Ahoj....żyjesz Wojo...
Już coraz cieplej...już coraz bliżej...już wiatru smak czuję...niedługo wypłyniemy...

Pozdrawiam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok